MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U17-es szezonértékelés Németh Zoltántól

Szerző: Németh Zoltán | Dátum: 2022-07-06 22:16:21

A nyári szünet alatt megnézzük, hogyan teljesítettek a Credobus Tehetségközpont korosztályos csapatai. Ezúttal az U17-es csapat edzője, Németh Zoltán értékeli az idényt.

 

Németh Zoltán: Az U17-es csapat egy igazán különleges és rendhagyó szezont tudhat maga mögött. A nyár végén érkeztem a csapathoz, amikor már javában zajlott a felkészülés, igyekeztem minél előbb felvenni a ritmust, ebben Horváth Csaba nagy segítségemre volt. Az idősebb korosztályokból többen a „B” csapatnál edzettek, így az u17 és u19 közösen edzett az egész idény során. Nem volt egyszerű így végig dolgozni a szezont, de a fiúk alkalmazkodtak a körülményekhez, ami megkönnyítette a közös munkát. Augusztusban megmérkőztünk az ETO és az Újpest csapataival is Győrben, önbizalommal telve vártuk a bajnokság augusztus végi rajtját.

Egy fölényes diadallal kezdtünk a Pápa ellen, majd a Haladás vendégeként fájó vereséget szenvedtünk. Ezután pozitív szériába kerültünk, sorban nyertük a mérkőzéseket, sajnos azonban a Veszprém egy rangadón fölénk kerekedett, majd újabb pozitív széria, magabiztos győzelmek következtek többek között a Győrszentiván ellen, mígnem az utolsó őszi mérkőzésen a későbbi bajnok Ajka megvert minket. Ennek ellenére a dobogón sikerült fordulnunk.  A tavaszt győzelemmel kezdtük, majd 2 nem várt döntetlent játszottunk, ezek után azonban sikerült ”kiegyenesednünk” és hoztuk a győzelmeket. A bajnokság 2 kiemelkedő csapata a Veszprém és az Ajka ellen nem volt esélyünk a pontszerzésre, de a többiek ellen, ha picit nyögvenyelősebben is, mint az ősszel, de sikerült győzni, így a szezont végül a dobogón zártuk.

Nehéz  helyzet volt, hogy minden mérkőzésen 4-5 helyen változott az összeállítás az előző hetihez képest, nem is igazán lehet kialakult csapatjátékról, begyakorolt mozgásokról beszélni, inkább a játékosok egyéni kvalitásai voltak amelyek kidomborodtak a mérkőzéseken. A végső helyezésünk úgy gondolom reális, az első két helyezett csapattal nem tudtuk felvenni a versenyt, de a többieknél erősebbek voltunk. Annak ellenére, hogy rendkívül sok nehézséggel kellett szembenézniük, ez a játékosok hasznára fog válni a későbbi pályafutásuk során, hogy megtanultak alkalmazkodni nem várt helyzetekhez, hogy miként reagáljanak erre és ezek fontos dolgok a labdarúgásban. 17-18 éves korban a gyerekek általában válaszút elé kerülnek, hogy a későbbiekben mennyire szeretnének komolyan foglalkozni a labdarúgással vagy inkább a tanulásra, munkára koncentráljanak, ezt is komolyan kezelni kellett a szezon során.

Mindenkinek köszönöm a kitartását, türelmét, amit az idény során kaptam tőle, a következő szezonban többükkel is találkozni fogok az u19-es csapatban, ahol folytatom a munkát. Akik pedig abbahagyták a focit vagy alacsonyabb szintre igazoltak, nekik minden jót kívánok a továbbiakban!

Tabella

1.Gyirmót FC Győr6
2.MTK Budapest4
3.PMFC4
4.Aqvital FC Csákvár4
5.Szombathelyi Haladás4
6.Békéscsaba 1912 Előre3
7.FC Ajka3
8.Soroksár SC3
9.HR-Rent Kozármisleny3
10.Szeged-Csanád GA3
11.Credobus Mosonmagyaróvár3
12.ETO FC Győr3
13.BFC Siófok3
14.Tiszakécskei LC3
15.Kolorcity Kazincbarcika SC3
16.Budafoki MTE1
17.Szentlőrinc1
18.DVTK0
19.Nyíregyháza Spartacus FC0
20.Dorogi FC0

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.