MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Magabiztos győzelem az ETO ellen

Szerző: Rokob Péter | Dátum: 2016-07-27 20:00:00

Győri ETO FC – MTE 1904: 0 – 2 (0 – 1)
2016 július 20. szerda 18.00 óra

Vezette: Görög Márió (Horváth I. Zoltán – Horváth II. Zoltán)

MTE 1094: Tarczy – Bohner, Baranyai, Deák, Németh (Galambos 79. perc) – Schmatovich, Czár (Horváth M. 79. perc) – Jasarevic (Kószás 65. perc), Laki, Bartos (Mayer 56. perc) – Magasföldi

Vezetőedző: Király József

Győri ETO FC: Kunsági – Simonfalvi (Szalai 42. perc), Vadász (Földes 46. perc), Gyagya (Illés 46. perc), Nagy J. – Pongrácz, Nagy Á. – Bata (Szabó B. 46. perc), Kulcsár (Iván 62. perc), Rácz (Szabó L. 46. perc) – Balajti (Vankó 62. perc)

Vezetőedző: Bekő Balázs

Gólszerző: Czár 34. perc, Magasföldi 69. perc

Megközelítőleg 250 – 300 néző előtt játszotta le a negyedik felkészülési mérkőzését a csapatunk az ETO parkban. Az MTE 1904 a megszokott 4 – 2 – 3 – 1 hadrendben lépett pályára ezen a találkozón és hasonló felállásban kezdett a hazai gárda is. Nagyon óvatos játékot hozott az első félidő, amelynek a legfontosabb eseményei a következők voltak.

06. perc : A kilépő Balajtit sikerült megállítani a védőinknek, de Bohner keresztezése után a labda Bata elé került. A győriek játékosa 16 méterről, egyből a kapunkra ívelt, de pontatlan volt.

21. perc: Jasarevic verte meg a hazaiak védelmét a jobb oldalon és pontosan adott középre. Ott azonban Magasföldi nem jól vette át a labdát és így nem tudott kapura lőni.

22. perc: Magasföldi bal oldali szabadrúgása veszélyesen pattant le a győri kapu előtt, de Kunsági kapus ki tudta ütni a labdát.

28. perc: Németh pontos továbbítása után, a bal oldalon kilépő Laki került helyzetbe. A támadónk tizenkét méteres lövése azonban magasra sikerült és a kapu fölé ment.

31. perc: Egy gyors jobb oldali győri támadás után, Simonfalvi adott középre. Németh Márk azonban remek ütemben, bevetődve mentett a tizenhatoson belül.

34. perc: Jasarevic cselezte be magát a bal oldalon és pontosan továbbított az üresen maradt Czár elé. A középpályásunk pedig 18 méterről pontos, erős lövést küldött a hosszú sarokba (0 – 1).

45. perc: Pongrácz verekedte át magát a védelmünkön és a tizenhatos vonalról lőtt fölé.

A szünetben a Győri ETO FC négy helyen változtatott, a mi csapatunk pedig nem cserélt. A hátrányban lévő ETO a második játékrészben többet birtokolta a labdát. Az MTE 1904 pedig rendkívül fegyelmezetten visszazárt és kontra támadásokkal veszélyeztetett.

50. perc: Egy jobb oldali mosonmagyaróvári támadás után Bartos került lövőhelyzetbe, de mellé lőtt.

53. perc: A győri csere játékosok hoztak össze egy helyzetet. Illés jobb oldali beadása után, a középen érkező Szabó Bence fejelt 10 méterről a kapu fölé.

60. perc: Másodszor próbálkozhatott ígéretes távolságból szabadrúgással az ETO, de ezekben a lövésekben nem volt veszély.

69. perc: Czár húzta meg a bal oldalt és a szögletzászló közeléből ívelte pontosan középre. Belül Magasföldi bújt ki a védők között és élesen fejelt a rövid felső sarokba (0 – 2).

70. perc: Ismét győri szabadrúgás, Szabó Bence 22 méteres középre tartó szabadrúgását könnyedén védte Tarczy.

78. perc: Egy jobb oldali győri támadás után, a kivetődő Tarczy nem érte el Iván beadását, de a középen érkező Szabó Bence a tizenegyes pontról fölé emelt.

Három játékosunk és az MTE 1094 pálya edzője nyilatkozott a mérkőzés után.

Czár Richárd: Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy gólt rúgtam és gólpasszt is adtam. De ezeknél sokkal fontosabb, hogy győzni tudtunk ezen a mérkőzésen. Szeretnék minél hamarabb beilleszkedni a csapatba és hasonló módon hasznosan és eredményesen játszani itt Mosonmagyaróváron.

Magasföldi József: Nagyon szervezetten és tudatosan játszottunk ma az ETO ellen. Úgy éreztem, hogy a győriek nem is találták az ellenszerét a játékunknak. Jó úton járunk, de még szükséges finomítani és összecsiszolni a játékunkat.

Schmatovich Gábor: Érezhető volt, hogy még nem vagyunk elég frissek, de kezdünk már élesedni. Sokat segít, hogy együtt maradt a csapatunk gerince, mert mivel jól ismerjük egymást, hatékonyan tudunk játszani. Arra kell nagyon figyelnünk, hogy a megszerzett labdákat még pontosabban játsszuk meg és így be tudjuk fejezni a támadásainkat.

Nagy Ádám: Remekül szolgálta ez a mai mérkőzés a felkészülésünket, mert egy nagyon jó NB III – as csapattal játszottunk. Fegyelmezettek voltunk és így a mi elképzelésünk szerint alakult a találkozó. Örülünk a győzelemnek is, mert az mindig ad egy plusz energiát egy csapatnak. Viszont látjuk a hibákat is és a felkészülés hátralévő szakaszában ezeket ki fogjuk javítani. Sok sikert kívánunk a bajnokságban a Győri ETO FC – nek.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.