MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Magabiztos győzelem az ETO ellen

Szerző: Rokob Péter | Dátum: 2016-07-27 20:00:00

Győri ETO FC – MTE 1904: 0 – 2 (0 – 1)
2016 július 20. szerda 18.00 óra

Vezette: Görög Márió (Horváth I. Zoltán – Horváth II. Zoltán)

MTE 1094: Tarczy – Bohner, Baranyai, Deák, Németh (Galambos 79. perc) – Schmatovich, Czár (Horváth M. 79. perc) – Jasarevic (Kószás 65. perc), Laki, Bartos (Mayer 56. perc) – Magasföldi

Vezetőedző: Király József

Győri ETO FC: Kunsági – Simonfalvi (Szalai 42. perc), Vadász (Földes 46. perc), Gyagya (Illés 46. perc), Nagy J. – Pongrácz, Nagy Á. – Bata (Szabó B. 46. perc), Kulcsár (Iván 62. perc), Rácz (Szabó L. 46. perc) – Balajti (Vankó 62. perc)

Vezetőedző: Bekő Balázs

Gólszerző: Czár 34. perc, Magasföldi 69. perc

Megközelítőleg 250 – 300 néző előtt játszotta le a negyedik felkészülési mérkőzését a csapatunk az ETO parkban. Az MTE 1904 a megszokott 4 – 2 – 3 – 1 hadrendben lépett pályára ezen a találkozón és hasonló felállásban kezdett a hazai gárda is. Nagyon óvatos játékot hozott az első félidő, amelynek a legfontosabb eseményei a következők voltak.

06. perc : A kilépő Balajtit sikerült megállítani a védőinknek, de Bohner keresztezése után a labda Bata elé került. A győriek játékosa 16 méterről, egyből a kapunkra ívelt, de pontatlan volt.

21. perc: Jasarevic verte meg a hazaiak védelmét a jobb oldalon és pontosan adott középre. Ott azonban Magasföldi nem jól vette át a labdát és így nem tudott kapura lőni.

22. perc: Magasföldi bal oldali szabadrúgása veszélyesen pattant le a győri kapu előtt, de Kunsági kapus ki tudta ütni a labdát.

28. perc: Németh pontos továbbítása után, a bal oldalon kilépő Laki került helyzetbe. A támadónk tizenkét méteres lövése azonban magasra sikerült és a kapu fölé ment.

31. perc: Egy gyors jobb oldali győri támadás után, Simonfalvi adott középre. Németh Márk azonban remek ütemben, bevetődve mentett a tizenhatoson belül.

34. perc: Jasarevic cselezte be magát a bal oldalon és pontosan továbbított az üresen maradt Czár elé. A középpályásunk pedig 18 méterről pontos, erős lövést küldött a hosszú sarokba (0 – 1).

45. perc: Pongrácz verekedte át magát a védelmünkön és a tizenhatos vonalról lőtt fölé.

A szünetben a Győri ETO FC négy helyen változtatott, a mi csapatunk pedig nem cserélt. A hátrányban lévő ETO a második játékrészben többet birtokolta a labdát. Az MTE 1904 pedig rendkívül fegyelmezetten visszazárt és kontra támadásokkal veszélyeztetett.

50. perc: Egy jobb oldali mosonmagyaróvári támadás után Bartos került lövőhelyzetbe, de mellé lőtt.

53. perc: A győri csere játékosok hoztak össze egy helyzetet. Illés jobb oldali beadása után, a középen érkező Szabó Bence fejelt 10 méterről a kapu fölé.

60. perc: Másodszor próbálkozhatott ígéretes távolságból szabadrúgással az ETO, de ezekben a lövésekben nem volt veszély.

69. perc: Czár húzta meg a bal oldalt és a szögletzászló közeléből ívelte pontosan középre. Belül Magasföldi bújt ki a védők között és élesen fejelt a rövid felső sarokba (0 – 2).

70. perc: Ismét győri szabadrúgás, Szabó Bence 22 méteres középre tartó szabadrúgását könnyedén védte Tarczy.

78. perc: Egy jobb oldali győri támadás után, a kivetődő Tarczy nem érte el Iván beadását, de a középen érkező Szabó Bence a tizenegyes pontról fölé emelt.

Három játékosunk és az MTE 1094 pálya edzője nyilatkozott a mérkőzés után.

Czár Richárd: Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy gólt rúgtam és gólpasszt is adtam. De ezeknél sokkal fontosabb, hogy győzni tudtunk ezen a mérkőzésen. Szeretnék minél hamarabb beilleszkedni a csapatba és hasonló módon hasznosan és eredményesen játszani itt Mosonmagyaróváron.

Magasföldi József: Nagyon szervezetten és tudatosan játszottunk ma az ETO ellen. Úgy éreztem, hogy a győriek nem is találták az ellenszerét a játékunknak. Jó úton járunk, de még szükséges finomítani és összecsiszolni a játékunkat.

Schmatovich Gábor: Érezhető volt, hogy még nem vagyunk elég frissek, de kezdünk már élesedni. Sokat segít, hogy együtt maradt a csapatunk gerince, mert mivel jól ismerjük egymást, hatékonyan tudunk játszani. Arra kell nagyon figyelnünk, hogy a megszerzett labdákat még pontosabban játsszuk meg és így be tudjuk fejezni a támadásainkat.

Nagy Ádám: Remekül szolgálta ez a mai mérkőzés a felkészülésünket, mert egy nagyon jó NB III – as csapattal játszottunk. Fegyelmezettek voltunk és így a mi elképzelésünk szerint alakult a találkozó. Örülünk a győzelemnek is, mert az mindig ad egy plusz energiát egy csapatnak. Viszont látjuk a hibákat is és a felkészülés hátralévő szakaszában ezeket ki fogjuk javítani. Sok sikert kívánunk a bajnokságban a Győri ETO FC – nek.

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.