MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Sok sikert a foci akadémián!

Szerző: Rokob Péter | Dátum: 2016-07-27 20:00:00

Évek óta része az utánpótlás nevelő munkánknak, hogy a legtehetségesebb játékosaink közül néhányan a labdarúgó akadémiánkon folytatják a pályafutásukat. Természetesen nem könnyű elengedni a legügyesebb fiatalokat, de az is egyértelmű, hogy ezzel tudjuk a legjobban segíteni, hogy tovább fejlődjenek. Most a 2002 –es Pandur Gergőtől búcsúzunk, aki a szombathelyi Illés Labdarúgó Akadémia tanulója és játékosa lesz.

- Négy éves korom óta focizom a városban, először az utánpótlás nevelő egyesületben játszottam, majd 12 éves koromban igazolt le az MTE 1904. Szarka György, Ambrus Attila, Schmatovich Gábor, Tokody Tibor és Hajós Krisztián voltak az edzőim és most szeretném is megköszönni nekik, hogy foglalkoztak velem. Az MTE U 14 és az U 15 – ös csapataiban rendszeresen játszottam, a legtöbbször a pálya közepén, irányító vagy támadó középpályásként. Meghívtak a megyei korosztályos válogatottba is és ott ismerkedtem meg az Illés Akadémia edzőivel. Kétszer voltam náluk próbajátékon, egyszer egy mérkőzésen, amikor egy szlovák csapat ellen játszottunk, utána pedig egy teljes hétig, amikor az iskolát és a kollégiumot is megnéztem.

Az Illés Akadémián már tanulnak és fociznak volt MTE 1904 játékosok. Ők is sokat segíthetnek majd ott neked.

- Igen, a csatár Czafik Ábel szintén a 2002 – es keret tagja, tehát csapattársak leszünk és az U 17 –es gárdában is van egy mosonmagyaróvári fiú, a szintén támadó Winkler András. Vannak tehát olyan ismerősök Szombathelyen, akik segítenek majd a beilleszkedésnél. Kilencedikes tanuló leszek a Hermann Ottó környezetvédelmi és mezőgazdasági szakképző iskolában és az iskola kollégiumában fogok lakni. Délelőtt és délután is lesznek edzések és közben együtt fogunk tanulni, így remélem, hogy rövid idő alatt össze is barátkozunk majd.

A próba hét alatt megtapasztaltad, hogy milyen munka folyik egy akadémián. Nehéz volt megfelelni az ottani követelményeknek?

- Én nagyon szeretnék élvonalbeli labdarúgó lenni és tudom, hogy ezért keményen meg kell dolgozni. Sokat futottunk az edzéseken és a játékok is gyorsabbak voltak, hiszen az Aakdémián nagyon ügyes gyerekek vannak. De én így, ilyen versenyhelyzetben tudok a legjobban fejlődni és mindent el fogok követni, hogy megfeleljek. Örömmel megyek az Aakdémiára, mert tudom, hogy jó döntést hoztunk, de azért egy kicsit szomorú is vagyok, mert itt hagyom a klubbot és társaimat

Az MTE 1904 csapatának minden mérkőzésén ott vagy a lelátón. Szurkolsz a felnőtt csapatunknak?

- Nagyon örültem, hogy feljutott az MTE a második osztályba. Láttam mindegyik hazai mérkőzést és kimondottan tetszett a játék. Már gondolkodtam is rajta, hogy egyszer majd amikor visszatérek, fogok majd itt az MTE 1904 felnőtt csapatában játszani.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger UFM ARÉNA Mosonmagyaróvár

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.