MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

2016.07.31.: MTE 1904 - ZTE FC 2-1 (1-1)

Szerző: Zalka Péter | Dátum: 2016-08-01 18:07:30

Helyszín: Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion
Nézőszám: 400 fő
Játékvezető: Kovács J. Zoltán

Összeállítások:

MTE 1904: Tarczy, Bohner, Deák, Koszó, Galambos, Czár, Schmatovich, Bartos, (Mayer) Laki, Németh (75’ Darázs), Magasföldi (79' Jasarevic)
edző: Király József

ZTE: Szappanos, Deutsch (62' Szakály), Forgács, Városi, Patvaros (46' Nagy), Daru, Babati, Villám, Króner, Végh (83' Ekker), Bedi
edző: Csató Sándor

Sporttelepünk felújítása miatt Gyirmóton játszottunk a jó erőkből álló, a feljutást célul kitűző Zalaegerszeggel. Az első kapura lövésünk a 4'-ben történt, de Czár 23 méterről leadott lövése kapu mellé szállt. A 12' ben Laki szerzett labdát az ellenfél védő harmadában, Magasföldi elé játszotta, aki kapura vezethette a labdát. Magasföldi a támadást követően Lakihoz passzolt, a sakk-matt helyzetben Laki nem hibázott, és higgadtan a hálóba gurított, ezzel megszerezve csapatunk első NBII-es találatát 1 0 a javunkra. A mérkőzés ezt követő szakaszában a ZTE többet birtokolta a labdát, veszélyesek voltak szögleteik, pontrúgásaik, de ezeket jól kivédekeztük. Egy vendég szöglet után nagyszerű kontra akciót vezettünk. Laki kapott labdát a jobb oldalon. Keresztbe játszott a túloldalon érkező Magasföldi elé, a kifutó vendégkapus, Szappanos lábbal hárított. A 35'-ben egyenlítettek a vendégek. Villám jobb oldali beadását Daru bólintotta a hálónkba 1-1.

A második félidő is hasonlóan kezdődött. A ZTE többet birtokolta a labdát, mi viszont veszélyesebb akciókat vezettünk. A 62'-ben Laki lépett ki középen, de Szappanos ismét kifutva lábbal tisztázott. A 65'-ban Németh Márk bal oldali beadására Magasföldi érkezett, de fejesét védte a vendégkapus. Egy perccel később Babati bal oldali beadását védelmünk nehezen tisztázta. A 76'-ben Magasföldi egy labdát adott a pár perccel azelőtt becserélt Darázsnak, aki csak Szappanossal állt szemben. Darázs lepasszolta a labdát a vendégkapus mellett, pechjére, azonban a jobb kapufát találta el. A 78'-ben csapatunk megszerezte a vezetést, ami győzelmünket is jelentette. Baloldalról bedobást végezhettünk el, amit a Zalaegerszegi védők röviden mentettek. A jó ütemben érkező Schmatovich egyet igazított a labdán, majd ballal nagy gólt lőtt a jobb sarokba. Így 2-1 lett az állás javunkra.

A hátralévő időben a vendégek mindent megpróbáltak az egyenlítés érdekében, de igazán nagy helyzetig nem jutottak. Az összes szabadrúgást a kapunk elé ívelték, de védelmünk jól állt a lábán. Az utolsó percekben jól tartottuk a labdát az ellenfél térfelén próbáltuk kivezetni a szögletzászlóhoz. A játékvezető több mint 4'-et hosszabbított. A 92'-ben az addig remekül teljesítő Czár megállított egy zalaegerszegi támadást, a vendégek térfelén, amiért a játékvezető azonnal kiállította. Az utolsó percekben parázs jelenetek zajlottak a pályán. Egy felívelést Tarczy hárított miközben fellökték. Az esetet követően nagy dulakodás alakult ki, melynek végén Babati és Tarczy sárga lapot kapott. Összességében megérdemelten nyertük meg a találkozót, taktikusan játszva, veszélyes kontratámadásokat vezetve. Szurkolóink felállva tapsolták, és köszönték meg csapatunk első NBII-es győzelmét, amiért keményen meg kellett dolgoznunk.

Edzői értékelés:

Csató Sándor: „Gratulálok a Mosonmagyaróvárnak, kihasználták hibáinkat. Nem játszottunk jól, többet birtokoltuk a labdát, de elvesztettük a párharcokat.”

Király József: „Nagyon jó csapat ellen játszottunk. Sikerült eltüntetnünk az NBII-es rutinból adódó különbséget. Végig taktikusan játszottunk, jó kontrákat vezettünk. Keményen megdolgoztunk ezért a győzelemért.”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.