MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

CREDOBUS Mosonmagyaróvár-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő (1-2)

Szerző: | Dátum: 2016-09-12 10:21:35

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés VIII. forduló
Mosonmagyaróvár

1-2 (0-0)

Nézőszám: 400 fő

Mérkőzést vezette: Farkas Tibor

 

Összeállítások:

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

Horváth László, Bódis István, Vajda Sándor, Kovács Ádám ( 85’ Vólent), Németh Ádám, Rus Adrián, Sigér Dávid, Belényesi Miklós (87’ Bokros) , Tamás László, Fekete Ádám ( 67’ Farkas ) , Virág Aladár

Vezetőedző: Feczkó Tamás


 

CREDOBUS Mosonmagyaróvár

Tarczy Pál, Bohner Roland ( 67’ Jasarevic Mahir), Deák István, Koszó Balázs, Galambos Ádám, Zsirai Martin, Schmatovich Gábor, Laki Balázs, Czár Richárd, Bartos Julián, Mayer Milán ( 59’ Fekete ) ,

 

Vezetőedző: Király József

 

A mérkőzést a hazaiak kezdték.

A 2. percben Czár megpattanó beadását a vendégek kapusa nagy bravúrral hárította. Schmatovich labdaszerzése után Laki elé került a labda, aki az átvételt követően kapura lőtt, de azt a vendég védelem blokkolta. A 14. percben ismét egy Schmatovich Laki összjátékot követően kerültünk helyzetbe, de ismét blokkolt a vendég védelem.  Bartos a 18. percben 6 méterről leadott lövése centiméterekkel kerülte el a vendég kaput. A vendégek szabadrúgáshoz jutottak a 23. percben. A labda mögé Virág állt. Jól helyezett lövését Tarczy nagy bravúrral hárította. Bohner a 27. percben visszaütésért sárgalapot kapott. Vajda 15 méteres lövését a 31. percben Tarczy szögletre ütötte. 35. percben Czár szöglet beadását a vendégkapus kivetődve öklözte a mezőnybe.

Belényesi veszélyes fejesét Tarczy a 38. percben szögletre ütötte. Vajda a 16-os sarkáról élesen tekert a kapu elé a 40. percben, Zsirai szögletre fejelte.

Galambos a 44. percben lerántásért kapott sárgalapos figyelmeztetést.

A játékvezető az első félidőt 1 perccel hosszabbította. Az első félidőben a hazai csapat dominált, a vendégcsapat pontrúgásokból veszélyeztetett.

A második félidőt a vendégcsapat kezdte. Vajda beadását Fekete fejelte kapura 2 méterről, de Tarczy óriási bravúrral megfogta.

56. percben Czár oldalszabadrúgását Deák 14 méterről csúsztatta, de Horváth a kapu fölé tolta.

59.percben csere a hazaiaknál: Mayer helyett a frissen igazolt Fekete lép pályára.

61. percben vendég szögletet Vajda végezte el, Németh 5 méterről zavartalanul a hálóba bólintotta a labdát. Így megszerezte a vezetést a vendégcsapat.

Czár a 66. percben elvégzett szögletét Zsirai a hosszú oldalról középre fejelte, Schmatovich lövése elkerülte a kaput.
Kettős csere: a vendégeknél Fekete helyett Farkas, a hazaiaknál Bohner helyett Jasarevic lépett pályára.

 

71. percben Kovács félpályáról meglódult a labdával, Schmatovih végig szorongatta, így kiszorított helyzetből az oldalhálóba lőtt.

72. percben Tamás László addig reklamált a játékvezetőnél, míg sárgalapot kapott. A 75. percben Farkas Balázs 17 méteres szabadrúgása a sorfal fölött a hálóban kötött ki. A vendégek ezzel megerősítették vezetésüket.

Rus a 77. percben a 16-os belül buktatta Jasarevicet, így 11-est ítélt játékvezető. A labda mögé Jasarevic állt és higgadtan a hálóba rúgta a labdát.
 

Czár szép egyéni akciója után a 84. percben 15 méterről a kapu fölé rúgta a labdát. A vendégeknél újabb csere Kovács helyett Vólent lépett pályára. Vajda a 86. percben reklamálásért sárgalapot kapott.

87. percben újabb csere, Bokros Belényesit váltja.
A játékvezető 3 perc hosszabbítás után lefújja a játékot.

A tabellán elfoglalt helyezésbeli különbség nem látszott a mérkőzésen. Két teljesen egyforma játékerőt képviselő csapatot láthattunk. A vendégcsapat két pontrúgásból döntötte el a mérkőzés kimenetelét.

 


 

Edzői értékelés:

Feczkó Tamás

Ma nem játszottunk jól, két pontrúgásból döntöttük el a mérkőzést egy nagyon jól szervezett csapat ellen.

Örülünk a győzelemnek, minden győzelmet együtt ünneplünk és minden vereség után együtt búslakodunk.

 

Király József:

Gratulálok az ellenfélnek, elvitték előlünk a három pontot. Sajnos én, az ellenkezőjét tudom mondani, mint edzőtársam. Csapatunk gyengéje, hogy két pontrúgásból kaptuk a találatokat és ezzel elvették tőlünk a pontszerzés lehetőségét.

Edzéseken gyakoroljuk ezeket, de apró hibák, koncentráció okozta hiányosságok okozhatják. Megteszünk mindent, hogy orvosoljuk ezeket. Rövid az idő a felkészülésre a következő mérkőzésig, a fejeket kitisztítjuk, a 3 vagy 1 pontot meg kell szereznünk, hogy a vitorlánkba egy kis szél kerüljön.

 

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.