MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

CREDOBUS Mosonmagyaróvár-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő (1-2)

Szerző: | Dátum: 2016-09-12 10:21:35

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés VIII. forduló
Mosonmagyaróvár

1-2 (0-0)

Nézőszám: 400 fő

Mérkőzést vezette: Farkas Tibor

 

Összeállítások:

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

Horváth László, Bódis István, Vajda Sándor, Kovács Ádám ( 85’ Vólent), Németh Ádám, Rus Adrián, Sigér Dávid, Belényesi Miklós (87’ Bokros) , Tamás László, Fekete Ádám ( 67’ Farkas ) , Virág Aladár

Vezetőedző: Feczkó Tamás


 

CREDOBUS Mosonmagyaróvár

Tarczy Pál, Bohner Roland ( 67’ Jasarevic Mahir), Deák István, Koszó Balázs, Galambos Ádám, Zsirai Martin, Schmatovich Gábor, Laki Balázs, Czár Richárd, Bartos Julián, Mayer Milán ( 59’ Fekete ) ,

 

Vezetőedző: Király József

 

A mérkőzést a hazaiak kezdték.

A 2. percben Czár megpattanó beadását a vendégek kapusa nagy bravúrral hárította. Schmatovich labdaszerzése után Laki elé került a labda, aki az átvételt követően kapura lőtt, de azt a vendég védelem blokkolta. A 14. percben ismét egy Schmatovich Laki összjátékot követően kerültünk helyzetbe, de ismét blokkolt a vendég védelem.  Bartos a 18. percben 6 méterről leadott lövése centiméterekkel kerülte el a vendég kaput. A vendégek szabadrúgáshoz jutottak a 23. percben. A labda mögé Virág állt. Jól helyezett lövését Tarczy nagy bravúrral hárította. Bohner a 27. percben visszaütésért sárgalapot kapott. Vajda 15 méteres lövését a 31. percben Tarczy szögletre ütötte. 35. percben Czár szöglet beadását a vendégkapus kivetődve öklözte a mezőnybe.

Belényesi veszélyes fejesét Tarczy a 38. percben szögletre ütötte. Vajda a 16-os sarkáról élesen tekert a kapu elé a 40. percben, Zsirai szögletre fejelte.

Galambos a 44. percben lerántásért kapott sárgalapos figyelmeztetést.

A játékvezető az első félidőt 1 perccel hosszabbította. Az első félidőben a hazai csapat dominált, a vendégcsapat pontrúgásokból veszélyeztetett.

A második félidőt a vendégcsapat kezdte. Vajda beadását Fekete fejelte kapura 2 méterről, de Tarczy óriási bravúrral megfogta.

56. percben Czár oldalszabadrúgását Deák 14 méterről csúsztatta, de Horváth a kapu fölé tolta.

59.percben csere a hazaiaknál: Mayer helyett a frissen igazolt Fekete lép pályára.

61. percben vendég szögletet Vajda végezte el, Németh 5 méterről zavartalanul a hálóba bólintotta a labdát. Így megszerezte a vezetést a vendégcsapat.

Czár a 66. percben elvégzett szögletét Zsirai a hosszú oldalról középre fejelte, Schmatovich lövése elkerülte a kaput.
Kettős csere: a vendégeknél Fekete helyett Farkas, a hazaiaknál Bohner helyett Jasarevic lépett pályára.

 

71. percben Kovács félpályáról meglódult a labdával, Schmatovih végig szorongatta, így kiszorított helyzetből az oldalhálóba lőtt.

72. percben Tamás László addig reklamált a játékvezetőnél, míg sárgalapot kapott. A 75. percben Farkas Balázs 17 méteres szabadrúgása a sorfal fölött a hálóban kötött ki. A vendégek ezzel megerősítették vezetésüket.

Rus a 77. percben a 16-os belül buktatta Jasarevicet, így 11-est ítélt játékvezető. A labda mögé Jasarevic állt és higgadtan a hálóba rúgta a labdát.
 

Czár szép egyéni akciója után a 84. percben 15 méterről a kapu fölé rúgta a labdát. A vendégeknél újabb csere Kovács helyett Vólent lépett pályára. Vajda a 86. percben reklamálásért sárgalapot kapott.

87. percben újabb csere, Bokros Belényesit váltja.
A játékvezető 3 perc hosszabbítás után lefújja a játékot.

A tabellán elfoglalt helyezésbeli különbség nem látszott a mérkőzésen. Két teljesen egyforma játékerőt képviselő csapatot láthattunk. A vendégcsapat két pontrúgásból döntötte el a mérkőzés kimenetelét.

 


 

Edzői értékelés:

Feczkó Tamás

Ma nem játszottunk jól, két pontrúgásból döntöttük el a mérkőzést egy nagyon jól szervezett csapat ellen.

Örülünk a győzelemnek, minden győzelmet együtt ünneplünk és minden vereség után együtt búslakodunk.

 

Király József:

Gratulálok az ellenfélnek, elvitték előlünk a három pontot. Sajnos én, az ellenkezőjét tudom mondani, mint edzőtársam. Csapatunk gyengéje, hogy két pontrúgásból kaptuk a találatokat és ezzel elvették tőlünk a pontszerzés lehetőségét.

Edzéseken gyakoroljuk ezeket, de apró hibák, koncentráció okozta hiányosságok okozhatják. Megteszünk mindent, hogy orvosoljuk ezeket. Rövid az idő a felkészülésre a következő mérkőzésig, a fejeket kitisztítjuk, a 3 vagy 1 pontot meg kell szereznünk, hogy a vitorlánkba egy kis szél kerüljön.

 

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.