MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Gólparádé a Csorna ellen, hét gólig jutott az MTE U15

Szerző: Borbély Attila | Dátum: 2019-07-29 11:13:48

U15-ös csapatunk a második felkészülési mérkőzését játszhatta, melyre Farádon került sor a Csorna korosztályos gárdája ellen. Csapatunk folyamatos kontroll alatt tartotta a mérkőzést, állandó támadásvezetésekkel igazolva, hogy a legjobb védekezési stratégia a támadás. Több gólszerzési kísérlet is kialakult már az első 10 percben is, de miután sikerült hozzászokni a nehéz talajú pályához, és a hőségen is túltették magukat a fiúk, szebbnél szebb támadásokkal igazolták, hogy melyik csapat van jobb formában a felkészülés ezen szakaszában. A következő felkészülési mérkőzésen, hazai pályán fogadjuk az egyik bajnokesélyest a saját pontvadászatunkból, hiszen Gyirmót csapata látogat hozzánk július 30-án, kedden 18 órakor, ami kemény erőpróbának ígérkezik.

Borbély Attila, az MTE U15 csapatának edzője:  „A felkészülés jelenlegi szakaszában elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy a legutóbbi mérkőzéshez képest, mennyire sikerült  felvenni a felkészülés igencsak megterhelő edzésritmusát, és hogy ezen terhelés mellett milyen állóképességi szinttel rendelkeznek jelenleg játékosaim. Mind a játék képe, mind az eredményesség és nem utolsó sorban a taktikai fegyelem is javult a legutóbbi fellépéshez képest, így kijelenthető, hogy a srácok kezdenek hozzászokni a napi terheléshez. Külön öröm számomra, hogy a korosztály nagyon komolyan veszi a felkészülési időszakot, folyamatosan szinte teljes létszámmal dolgozhatok, ami remélem szokás marad a csapat körében, hiszen ez a jövőben, eredményességben is meg fog mutatkozni a bajnokságban (MLSZ U-15 II.o. Észak-Nyugat).”

Kertész Ádám, az MTE U15 csapatának középpályása: „Kicsit lassan jöttünk bele a meccs ritmusába, körülbelül a 10. percben kezdtünk felpörögni. A második harmadban már látszott a fizikális előnyünk, az ellenfél csapata már kevesebbet tudott támadni, így több gólt tudtunk rúgni. Elsősorban az egymás mögé zárására és az egymás közti távolságokra kell figyelnünk. A kapu előtt azért határozottabbnak kell lennünk. Az edzések nagyon fárasztóak, de ennek ellenére általában jó hangulatban telnek.”

Glaser Levente, az MTE U15 csapatának támadója (a tavalyi szezon házi gólkirálya): „Szerintem a csapat jól együtt tudott működni a mérkőzés során. Védekezésben még erősödnünk kell és a passzok pontosságára, valamint erősségére is jobban kell figyelnünk. A játék gyorsításához és a labdavesztések elkerüléséhez az átvételekre sem ártana jobban figyelnünk. Örülök, hogy sikerült 2 góllal zárnom a mérkőzést.”

Wurm Levente, az MTE U15 csapatának szélső középpályása: „Sikerült végre motiváltan és jó csapatszellemben játszanunk, mindenki igyekezett a másikat kisegíteni és irányítani. A passzokban még javulnia kell a csapatnak, a saját kapunk előtt nem szabad ilyen könnyedén labdát eladnunk, mint a mai meccs első harmadában. Az edzések jó hangulatban telnek, a hét végére viszont már nagyon elfáradunk, de ez a felkészülés lényege és reméljük, hogy egyre jobb kondink lesz, mire elkezdődik a bajnokság.”

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.