MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Gólparádé a Csorna ellen, hét gólig jutott az MTE U15

Szerző: Borbély Attila | Dátum: 2019-07-29 11:13:48

U15-ös csapatunk a második felkészülési mérkőzését játszhatta, melyre Farádon került sor a Csorna korosztályos gárdája ellen. Csapatunk folyamatos kontroll alatt tartotta a mérkőzést, állandó támadásvezetésekkel igazolva, hogy a legjobb védekezési stratégia a támadás. Több gólszerzési kísérlet is kialakult már az első 10 percben is, de miután sikerült hozzászokni a nehéz talajú pályához, és a hőségen is túltették magukat a fiúk, szebbnél szebb támadásokkal igazolták, hogy melyik csapat van jobb formában a felkészülés ezen szakaszában. A következő felkészülési mérkőzésen, hazai pályán fogadjuk az egyik bajnokesélyest a saját pontvadászatunkból, hiszen Gyirmót csapata látogat hozzánk július 30-án, kedden 18 órakor, ami kemény erőpróbának ígérkezik.

Borbély Attila, az MTE U15 csapatának edzője:  „A felkészülés jelenlegi szakaszában elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy a legutóbbi mérkőzéshez képest, mennyire sikerült  felvenni a felkészülés igencsak megterhelő edzésritmusát, és hogy ezen terhelés mellett milyen állóképességi szinttel rendelkeznek jelenleg játékosaim. Mind a játék képe, mind az eredményesség és nem utolsó sorban a taktikai fegyelem is javult a legutóbbi fellépéshez képest, így kijelenthető, hogy a srácok kezdenek hozzászokni a napi terheléshez. Külön öröm számomra, hogy a korosztály nagyon komolyan veszi a felkészülési időszakot, folyamatosan szinte teljes létszámmal dolgozhatok, ami remélem szokás marad a csapat körében, hiszen ez a jövőben, eredményességben is meg fog mutatkozni a bajnokságban (MLSZ U-15 II.o. Észak-Nyugat).”

Kertész Ádám, az MTE U15 csapatának középpályása: „Kicsit lassan jöttünk bele a meccs ritmusába, körülbelül a 10. percben kezdtünk felpörögni. A második harmadban már látszott a fizikális előnyünk, az ellenfél csapata már kevesebbet tudott támadni, így több gólt tudtunk rúgni. Elsősorban az egymás mögé zárására és az egymás közti távolságokra kell figyelnünk. A kapu előtt azért határozottabbnak kell lennünk. Az edzések nagyon fárasztóak, de ennek ellenére általában jó hangulatban telnek.”

Glaser Levente, az MTE U15 csapatának támadója (a tavalyi szezon házi gólkirálya): „Szerintem a csapat jól együtt tudott működni a mérkőzés során. Védekezésben még erősödnünk kell és a passzok pontosságára, valamint erősségére is jobban kell figyelnünk. A játék gyorsításához és a labdavesztések elkerüléséhez az átvételekre sem ártana jobban figyelnünk. Örülök, hogy sikerült 2 góllal zárnom a mérkőzést.”

Wurm Levente, az MTE U15 csapatának szélső középpályása: „Sikerült végre motiváltan és jó csapatszellemben játszanunk, mindenki igyekezett a másikat kisegíteni és irányítani. A passzokban még javulnia kell a csapatnak, a saját kapunk előtt nem szabad ilyen könnyedén labdát eladnunk, mint a mai meccs első harmadában. Az edzések jó hangulatban telnek, a hét végére viszont már nagyon elfáradunk, de ez a felkészülés lényege és reméljük, hogy egyre jobb kondink lesz, mire elkezdődik a bajnokság.”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.