MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U19, U17: kiütéses győzelmek Sopronban

Szerző: Horváth Csaba, Borbély Attila | Dátum: 2020-09-09 09:12:28

Az U19-es bajnokság második fordulójában Sopronban, a SFAC vendégeként léptünk pályára. Már az első percben helyzetbe tudtunk kerülni, és az egész első félidőben jó tempóban, agresszív támadó játékot bemutatva játszottunk, néhol szemre is tetszetős támadásokat vezetve, de sok lehetőséget elpuskázva. Második játékrészben csökkent az iram, nehezebben tudtuk feltörni a 10 emberrel védekező hazai csapatot, de így is magabiztos győzelmet arattunk. Folytatás jövő héten, hazai pályán a jobb erőkből álló Sárvár csapata ellen.

 

U19-es bajnoki mérkőzés, Sopron

SFAC 1900 SE - Credobus Mosonmagyaróvár 0-5 (0-3)

 

MTE U19: Reicher G. – Németh N., Bertalan D., Tál Zs.,Bertók R. – Gáncs B., Gaál-Horváth K. (Zömbik T.), Vingler Gy. – Bucsuházy B.,Szimhardt M., Schwartz M. (Svarda R.)

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Németh N., Szimhardt M., Schwartz M., Vingler Gy., öngól

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Első félidőben jó felfogásban, gyorsan, kombinatívan és gólra törően játszottunk, csak a helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő. Második félidőben sajnos kicsit kiengedtünk a saját magunk által diktált tempóból, ezért nem tudtunk nagyobb különbséggel nyerni.”

Az idei bajnokság első idegenbeli mérkőzését játszotta az U17-es korosztály a 2. fordulóban, ahol Sopronban vendégszerepelt, a SFAC 1900 SE csapata ellen. Nehezen indult a mérkőzés, sokáig tartani tudta magát a hazai alakulat masszív védekezésének köszönhetően, de végül a 25. percben sikerült feltörni a zárt falat Marekker révén, amit aztán további 5 találat követett a mérkőzés végéig. A hazaiak az egész mérkőzés során a biztonságra törekedtek, minden energiájukat a védekezésbe ölték, ami megnehezítette az óváriak dolgát a folyamatos támadásvezetések során, de végül teljesen megérdemelt győzelmet aratott a csapat.

 

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 2. forduló

SFAC 1900 SE - Credobus Mosonmagyaróvár 0-6

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17: Végh Cs. (Rigó D.) – Szabó Sz., Bogár B. (Horváth Á.), Wurm L. – Gősi B. (Debera O.), Baróti B. (Glaser L.), Kertész Á., Szenderák Sz., Marekker M. (Szabó M.) – Borsodi B. (Glaser L.), Tóth B. (Nádasi I.)

Edző: Borbély Attila

 

Gsz.: Borsodi, Baróti, Nádasi (2x), Marekker, Glaser

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: Számítottunk ellenfelünk stílusára, de még így is sokáig tartott mire sikerült az első találatot megszereznünk. A soproniak nagyon leszűkítették a területet a saját védekező harmadukban, amit nehezen sikerült eleinte megbontani, főleg annak köszönhetően, hogy a srácok kicsit türelmetlenek voltak labdabirtoklásban, és nem mozgatták meg kellően védekezésben az ellenfelet. Hasznos tapasztalatot szereztünk, hiszen meg kell tanulni egy ilyen taktikában játszó csapat ellen is eredményesen szerepelni és ez első ízben sikerült. A fiúk végig fegyelmezetten játszottak, uralták a mérkőzést, és az ellenfél 1-1 kontralehetőségét is higgadtan kezelték, így teljesen megérdemelték a 3 pontot.

 

Következő forduló: 2020.09. 12. / 12:00 - Credobus Mosonmagyaróvár – Sárvár FC (U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 3. forduló)

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.