MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Kellemes Ünnepeket kíván Önöknek a Credobus Mosonmagyaróvár és az MTE1904

Szerző: Válint Angéla | Dátum: 2016-12-23 18:35:57

Az őszi szezon lezárásaként a csapat karácsonyi ünnepséget tartott nemrég. 

A téli szünetben a tabella hatodik helyéről várjuk a folytatást, de külön öröm, hogy az utolsó tíz forduló alkalmával sikerült veretlenségünket megőrizni.

Király József a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője is értékelte a csapat eddigi teljesítményét.

„Fel kellett vennünk az osztály ritmusát és ez időbe telt még akkor is, ha NB I-et és NB II-t megjárt futballistáink is vannak. Jó pár mérkőzés eltelt, mire ez sikerült. A fiatalok csapatba illesztése, illetve az optimális összetétel megtalálása sem ment egyik napról a másikra. Ezután fokozatosan javult a teljesítményünk, fordulóról fordulóra erősebbek lettünk játékban és közösségben is. Sokat segített ebben, hogy végig csapatként tudtunk dolgozni és gondolkodni.
Amikor a klub aláírta a névszponzori szerződést az autóbuszgyárral, azzal mi is lendületbe jöttünk. Attól kezdve nem kaptunk ki. Viccesen azt szoktam mondani, az aláírás előbb is megtörténhetett volna, akkor a bajnokság elején nem kellett volna annyit idegeskednem.
A Szolnok idegenbeli 4–0-ás legyőzése adta meg azt a lelki pluszt a játékosoknak, ami aztán végigkísérte őket az idényben. Elhitték a srácok, hogy kapott gól nélkül, sok találatot elérve is tudnak nyerni. Kialakult egy mag, amelyet Tarczy, Bohner, Deák, Koszó, Galambos, Zsirai, Schmatovich, Czár és Laki alkotott, akik szinte valamennyi meccsen végig a pályán voltak. Mellettük a többiek is megtették a magukét és jó teljesítményt nyújtottak.
A Tarczy–Schmatovich–Laki tengely nagyszerűen működött, utóbbi régi fényében csillogva tizenegy góllal holtversenyben vezeti az NB II góllövőlistáját. A vezérek az öltözőben is remekül kézben tartották a csapatot, nekik és a szakmai stábunk tagjainak is részük volt a sikereinkben.
Ennek a félévnek az egyik legnagyobb hozadéka szerintem az a szeretet, ami megnyilvánul irántunk a szurkolók részéről. A városban járva lépten-nyomon találkozunk ennek a jeleivel. Megnőtt a játékosaink ázsiója. Az utánpótláscsapatainkban futballozók felnéznek rájuk. Ők már nemcsak Messik vagy Iniesták akarnak lenni, hanem Schmatovich Gabik vagy Laki Balázsok is.

Az elnökünk, Drescher Ottó akkor is bízott bennem, a csapatban, amikor nem ment a szekér. Látta az elvégzett munkát és reménykedett benne, hogy az előbb-utóbb gyümölcsözni fog. Szerencsére így is alakult.

Anyagilag nálunk erősebb klubok alkotják az élmezőnyt és mögöttünk is állnak tehetősebb csapatok, várható, hogy télen beleerősítenek. A hiányposztokra, valamint néhány tehetséges fiatalt mi is szeretnénk igazolni.

Nagyon kemény tavasz elé nézünk, hiszen az ellenfelek már számolnak velünk. Célul nem tűzzük ki a feljutást, de valahogy úgy vagyunk vele, ha már egyszer sikerült egy ilyen félévet produkálni, miért ne tudnánk még egyszer?"

 

Az NB. II mérkőzéssorozat legközelebbi összecsapásai alkalmával

2017. február  19-én 14 órakor Kozármisleny,

2017. február 26-án pedig BFC Siófok csapatait fogadjuk majd.

Hogy szurkolóink addig se maradjanak szórakozás nélkül, 2017. év eleji felkészülési programunk keretein belül az alábbi mérkőzésekre kerül sor, melyre szeretettel várjuk Önöket.

2017. január 18. szerda: Gyirmót – Credobus Mosonmagyaróvár

2017. január 21 - 22 szombat –vasárnap Alcufer kupa

2017. január 26 csütörtök: Credobus Mosonmagyaróvár – Szolnok 14 órakor

2017. január 28. szombat: Credobus Mosonmagyaróár – Somorja 11 órakor

2017. február 1. szerda ETO – Credobus Mosonmagyaróvár

2017. február 2. csütörtök: Vasas – Credobus Mosonmagyaróvár 16 órakor (Lipót)

2017. február 4. szombat : Credobus Mosonmagyaróvár – Bős 11 órakor

2017. február 12 vasárnap : Credobus Mosonmagyaróvár – Szered (Szlovák) 14 órakor

 

Köszönjük szurkolóinknak, támogatóinknak csapatunkba vetett bizalmat és ezúton kívánunk a CREDOBUS Mosonmagyaróvár és az MTE 1904 nevében

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT !

 

Ajándékként pedig fogadják szeretettel az alábbi videó összeállítást:

 

 

 

 

 

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.