MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U19: három nap alatt két győzelem

Szerző: Horváth Csaba | Dátum: 2020-10-30 10:14:41

Az U19-es bajnokságban csapatunk három nap leforgása alatt két mérkőzést is játszott, vasárnap a Hévíz SK csapatát fogadtuk, kedden pedig az utolsó fordulóból előrehozott mérkőzésen Andráshidán léptünk pályára, előtte még többen is lehetőséget kaptak szombaton az MTE „B” csapatában is a felnőttek között. Ezt a nagy terhelést két magabiztos sikerrel tudta le csapatunk, első mérkőzésen egy félidőnyi agresszív támadójáték elég volt a győzelemhez, másodikon pedig bő húsz perc tapogatózó játék után indult be a gólgyártás, melyen nagyon fölényes, kilenc gólos győzelmet tudtunk aratni.

 

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár – Hévíz SK 4-1 (3-1)

 

MTE U19: Deák F. (Reicher G.) – Bertalan D., Tál Zs. (Bertók R.), Harkai L., Szabó Cs. – Gáncs B. (Bölönyi B.), Baróti B., Vingler Gy. (Gaál-Horváth K.) – Bucsuházy B., Szimhardt M. (Svarda R.), Marekker M.

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Harkai L., Tál Zs., Vingler Gy., Bölönyi B.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője:„Nehéz volt összerakni csapatot a sűrű program és a sok hiányzó miatt, de így is be tudtuk gyűjteni a kötelező három pontot. Első félidőben magabiztosan és nagy kedvvel játszottunk, a befejezések ezúttal nem működtek tökéletesen, de kisegítettek a pontrúgásaink. Második félidőben túlzottan is rápihentünk a keddi mérkőzésre, alábbhagyott a koncentráció sajnos, így jó néhány gólt benne hagytunk ebben a meccsben.”

U19-es bajnoki mérkőzés, Andráshida

Andráshida SC - Credobus Mosonmagyaróvár 0-9 (0-3)

 

MTE U19: Reicher G. – Bertalan D., Tál Zs., Pandur G. (Németh N.), Szabó Cs. – Gáncs B., Bölönyi B. (Gaál-Horváth K.), Harkai L. – Bertók R., Szimhardt M., Svarda R.

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Szabó Cs. (4), Bertók R. (2), Szimhardt M. (2), Svarda R.

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője:„Bár esélyesek voltunk, ennek ellenére nem számítottam könnyű mérkőzésre főleg a körülmények miatt, és az első 20 percben kerestük is a saját játékunkat, nem tudtunk olyan folyamatosan és olyan szinten futballozni, ahogy eddig jellemző volt ránk. Az első gól után már gördülékenyebbé vált a játékunk, és az újabb találatok következtében egyre felszabadultabban játszottunk, második félidőre hatalmassá vált a különbség a két csapat között, látványos támadásokkal szép gólokat szerezve tettük fölényessé a győzelmet. Ki kell emelnem, hogy 10 forduló elteltével már minden mezőnyjátékosunknak van gólja a bajnokságban, ez örömteli számomra, csapatunk egységét és sokoldalúságát is bizonyítja. Ebben az "utolsó mohikán" Szabó Csaba volt, aki ma stílszerűen négy találattal iratkozott fel a házi góllövő listára.”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.