MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

Nem lassít az U19, három pont a Sopron elleni rangadón is

Szerző: Horváth Csaba, Borbély Attila | Dátum: 2020-11-12 18:55:10

Az U19-es bajnokság 11. fordulójában a bajnokság rangadóját rendezték, az SC Sopron csapatát fogadtuk. A bajnokság két legfiatalabb gárdája találkozott egymással, és mindkét oldalon sok volt a hiányzó ezen a mérkőzésen. Talán ennek is köszönhető, hogy a vendégek a vártnál defenzívebb játékkal rukkoltak elő, hatalmas volt a labdabirtoklási fölény a javunkra, de a nagyon zárt és fegyelmezett védekezést nem tudta feltörni csapatunk az első félidőben. Másodikban aztán már több lehetőség is adódott a vendég kapu előtt, melyből kettőt ki tudtunk használni, így teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot egyik legfőbb riválisunkkal szemben.

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár – SC Sopron 2-0 (0-0)

 

MTE U19: Reicher G. – Németh N., Pandur G., Tál Zs., Szabó Cs. – Gáncs B. (Schultz A.), Bertalan D., Gaál-Horváth K. - Szimhardt M., Svarda R., Vingler Gy.

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Szimhardt M., Gaál-Horváth K.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Végig irányítottuk ugyan a mérkőzést, de a Sopron jól védekezett, mi pedig nem voltunk elég pontosak és gyorsak támadásban, így kevesebb lehetőséget tudtunk kialakítani az első félidőben. Utána már hatékonyabb volt az előre játékunk, és két szép gólt szerezve meg tudtuk nyerni a mérkőzést. Nem volt látványos összecsapás, de mentálisan erősek voltunk. Büszke vagyok rá, hogy 18 kezdő játékossal rendelkezem, nagy munka van ebben, minden nehéz helyzetet megtudunk oldani, a hiányzókat tudjuk pótolni szükség esetén.”

A 11. fordulóra csapatunk igencsak megfogyatkozva, felbolygatott felállással volt kénytelen megbirkózni a bajnokaspriáns Sopronnal. Sajnos a sok hiányzó megbélyegezte a mérkőzés alakulását, csapatunk végig alárendelt szerepben futballozott.Ellenfelünk folyamatos nyomás alatt tartotta kapunkat, és egy fikarcnyi esélyt sem adott, még ilyen arányban is megérdemelten rabolta el a 3 pontot. Bízzunk benne, hogy az utolsó két fordulóra kiegyenesedik a csapat és újra képes lesz kiemelkedő teljesítményre.

 

U17 Regionális Bajnokság, Észak-Nyugat 11. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár – SC Sopron 0-7

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17: Deák (Rigó) – Szabó Sz., Baróti B., Wurm L. – Debera O. (Végh Cs.), Szabó M., Marekker M., Borsodi B., Horváth Á. - Glaser L., Nádasi I.

Edző: Borbély Attila

 

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: A tabellára tekintve rangadóra készült volna csapatunk, ám ennyi hiányzó mellett még csak méltó ellenfelei sem tudtunk lenni a soproniaknak. Gondoltam, hogy ennyi játékos kiesését nem fogjuk elbírni, de azért többet vártam a srácoktól, látszott, hogy teljesen feladták a mérkőzést és csak azt várják, hogy vége legyen. Ez a mentalitás sosem volt jellemző erre a korosztályra, mentségükre szóljon ennyire felbolygatott felállásban még sosem játszottak, de ez akkor sem lehet magyarázat arra, hogy egy csapat teljesen felad egy mérkőzést. Jól fog jönni a pihenő, bízom benne, hogy betegeink minél gyorsabban felépülnek és újra azt a játékot tudjuk produkálni, ami miatt a tabella élmezőnyébe tartozunk.

 

Következő forduló: 2020.11.18. / 13:00 Szombathelyi Haladás VSE - Credobus Mosonmagyaróvár (U17 Regionális Bajnokság, Észak-Nyugat 12. forduló)

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.