MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

A nagy és a városi riválist is legyőzte az U17

Szerző: Borbély Attila | Dátum: 2021-04-06 21:40:21

Őszről elmaradt fordulót pótolt U17-es csaptunk, méghozzá az egyik nagy riválist, az FC Ajka csapatát fogadta hazai pályán. Ugyan ránk ijesztettek a vendégek, hiszen képesek voltak vezetést szerezni, de még az első félidőben sikerült csattanós választ adni a házigazdáknak, hiszen rögtön 3 találattal sikerült megterhelni az ajkaiak kapuját, így magabiztos előnnyel térhettek szünetre. A második félidőben aztán további támadásokat vezetett a csapat, míg ellenfelünk csak elvétve került kapunk elé, a végső kegyelemdöfést pedig Nádasi szépségdíjas és egyben mesterhármast jelentő találatával vitte be csapatunk, ezzel megerősítve második helyét a tabellán.

 

Következő forduló: 2021.03. 27. / 10:00 - Credobus Mosonmagyaróvár - MITE (U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 21. forduló)

 

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 13. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár –FC Ajka 4 – 1

(gsz.: Nádasi (3x), Borsodi)

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17: Végh Cs. (Rigó D.) – Németh N., Bogár B., Szabó Sz., (Wurm L.) – Gősi B. (Horváth Á.), Baróti B., Szenderák Sz., Kertész (Fördős), Marekker M. – Borsodi B., Nádasi (Debera O.)

 

Edző: Borbély Attila

 

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: Kíváncsi voltam, hogy a srácok, hogy fognak reagálni a legutóbbi váratlan vereségre és milyen játékkal fognak előrukkolni. Örömmel tapasztaltam, hogy még a kezdeti hátrány sem tudta letörni a csapatot és képes volt rögtön válaszolni a kapott gólra, és folyamatosan feljavulni a mérkőzés során, dinamikus támadásokat vezetve, hatékony befejezéseket produkálva. Gratulálok a csapatnak, hiszen bizonyították mentális erejüket, méghozzá úgy, hogy egy riválison sikerült felülkerekedni, ráadásul olyan nyomással a vállakon, hogy leszorulhattunk volna az előkelő 2. helyről és leszakadunk az éllovas Sopronról. Remélem ez a fajta versenyző szellem tovább erősödik a srácokban, hiszen elengedhetetlen a jövőjüket tekintve, ahogy egyre közelednek a felnőtt futball felé.

A 22. fordulóban a város másik csapatát a MITE egyesületét fogadtuk hazai pályán. Már a mérkőzés 8. percében vezetést szereztünk Baróti révén, az első félidőt pedig 3-0-ás fórral zárták fiaink. Csapatunk az egész mérkőzés során kezdeményezően lépett fel és végig dominálta a játékot, aminek 8 találat lett az eredménye, kétséget sem hagyva a 3 pont megszerzésében.

 

Következő forduló: 2021.04. 02. / 13:00 –Pápai ELC - Credobus Mosonmagyaróvár (U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 22. forduló)

 

U17 Regionális Bajnokság Észak-Nyugat 21. forduló

Credobus Mosonmagyaróvár - MITE 8 – 0

(gsz.: Borsodi (4x), Kertész (2x), Bogár, Baróti.)

 

Credobus Mosonmagyaróvár U17: Végh (Rigó) – Horváth Á., Bogár B., Wurm L. (Tóth K.) – Gősi B., Baróti B. (Mayer M.), Szenderák Sz., Kertész, Marekker M. (Debera O.) – Borsodi B., Nádasi

 

Edző: Borbély Attila

 

Borbély Attila, a Credobus Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: Nagyarányú győzelem született ugyan és megérdemelt a különbség, ugyanakkor nem vagyok teljesen elégedett a csapat teljesítményével. A játékot ugyan mi diktáltuk, de mindezt tehettük volna sokkal pontosabban és jóval gyorsabban. Sok esetben használtunk felesleges plusz labdaérintéseket, amik lassították támadásainkat, ez most belefért, de nagyobb nyomás ellen már nem lesz ennyi időnk. Ugyanakkor nagy hatékonyságot mutattak támadóink az átlövések terén, ami az utóbbi fordulókban azért akadozott, így örültem, hogy ezúttal bátran próbálkoztak a srácok, főleg annak tudatában, hogy ellenfelünk teljesen visszahúzódott saját kapuja elé.

Tabella

1.MTK Budapest16
2.Gyirmót FC Győr13
3.Kolorcity Kazincbarcika SC12
4.PMFC12
5.ETO FC Győr10
6.FC Ajka10
7.DVTK9
8.Szeged-Csanád GA9
9.BFC Siófok9
10.Soroksár SC9
10.Békéscsaba 1912 Előre8
12.Szombathelyi Haladás8
13.Tiszakécskei LC7
14.Aqvital FC Csákvár7
15.Szentlőrinc6
16.Nyíregyháza Spartacus FC4
17.HR-Rent Kozármisleny4
18.Dorogi FC4
19.Credobus Mosonmagyaróvár3
20.Budafoki MTE3

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

Szerencsejáték Zrt. - TIPPMIX

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár

Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.