MTE 1904 logo

Üdvözöljük a CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR és az
MTE 1904 hivatalos weblapján!

Hírek /

U19: Értékes győzelmek az Üstökös és az Ajka ellen

Szerző: Horváth Csaba | Dátum: 2021-04-14 09:09:24

A keddi forduló után most pénteken lépett pályára ifjúsági csapatunk, az Üstökös FC csapatát fogadtuk. Egész első félidőben hatalmas mezőnyfölényben futballoztunk, de a jól záró vendég védelem ellen nehezen tudtunk helyzeteket kidolgozni. Egy szöglet után szereztük meg a vezetést az első félidő végén, a második játékrészben nyíltabban játszottak már a győriek is, kiegyenlítettebb lett a játék, ami meg is látszódott egy gyors gólváltásban. Utána már nem született újabb találat, mérkőzés végén inkább a küzdelem dominált. A mérkőzés összképét tekintve megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár – Üstökös FC 2-1 (1-0)

 

MTE U19: Reicher G. – Németh N., Pandur G. (Schultz A.), Tál Zs., Bertók R. – Harkai L., Gáncs B., Bertalan D. (Gaál-Horváth K.) – Szimhardt M., Zsuppán B. (Zömbik T.), Svarda R. (Szabó Cs.)

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Harkai L., Tál Zs.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Úgy zajlott az első játékrész, ahogy terveztük, az történt a pályán, amit mi akartunk, ellenfelünket szinte a félpályáról sem engedtük ki. Támadó zónában kis pontosság hiányzott, ebben a szűk terület is közrejátszott. Második félidő nyíltabb játékot hozott, ekkor kicsit túlzottan a direkt támadásvezetésekre helyeztük a hangsúlyt, a nagyobb területeken az első félidőben mutatott kombinatív játékunkkal eredményesebbek lehettünk volna, hamarabb eldönthettük volna a három pont sorsát. Ennek ellenére győzelmünk jogosságához nem férhet kétség.”

Őszről elhalasztott mérkőzést pótoltak kedden az U19-es bajnokságban, egyik legfőbb riválisunknak számító Ajka csapatát fogadtuk, akik a vesztett pontok tekintetében második helyen álltak a holtversenyben az SC Sopronnal. Amúgy is sokkal fiatalabb csapatunk még tovább fiatalodott, hiszen 6 játékosunk is hiányzott különböző okok miatt, és az U17-es csapatunkból további három játékost hoztunk fel erre a találkozóra. Ebben a bajnokságban talán először fordult elő, hogy ellenfelünk többet birtokolta nálunk a labdát, de kapura csak pontrúgásokból voltak veszélyesek, ami valahol törvényszerű, hogy fizikálisan hátrányban voltunk az összességében jóval idősebb Ajkaiak ellen. A vezetést mégis mi szereztük meg szép kapásgóllal egy gyönyörűen végig vitt kontratámadás végén. Második félidő elején egy oldalszabadrúgás utáni kavarodást kihasználva egyenlítettek a vendégek, de a győztes gólt mi szereztük meg a 93. percben Baróti Benedek révén, aki majd csak augusztusban fogja betölteni 16. életévét. Zord időjárásban lejátszott mérkőzésen inkább a küzdőszellem dominált ezúttal, de a hiányos és kissé fáradt csapatunk megharcolt a győzelemért, így 11 pontra növeltük előnyünket az Ajka előtt, az SC Sopron gárdája pedig továbbra is 8 ponttal követ minket a táblázaton.

 

U19-es bajnoki mérkőzés, Mosonmagyaróvár

Credobus Mosonmagyaróvár – FC Ajka 2-1 (1-0)

 

MTE U19: Reicher G. – Bertalan D., Pandur G., Tál Zs., Bertók R. – Harkai L. (Szabó Cs.), Gáncs B., Gaál-Horváth K. (Baróti B.) – Marekker M., Zömbik T., Svarda R. (Borsodi B.)

Edző: Horváth Csaba

 

Gólszerzők: Svarda R., Baróti B.

 

Horváth Csaba, a MTE U19-es csapatának edzője: „Nem egész két hét leforgása alatt ez volt az 5. mérkőzésünk, már edzésen is látszott a csapaton némi fáradtság, ezen még nehezített, hogy sok hiányzónk volt. A csapat ismét bebizonyította, hogy mindenkire lehet számítani, gyengébb játékkal ugyan, de nagyot küzdve sikerült megnyernünk ezt a rangadót. Taktikai szempontból több hibát is vétettünk, véleményem szerint elsősorban a mentális fáradtság miatt, de most ezt küzdőszellemmel pótoltuk.”

NB III Nyugati csoport

1.Credobus Mosonmagyaróvár100
2.BVSC-Zugló88
3.VLS Veszprém80
4.ETO Akadémia67
5.Puskás Akadémia FC II66
6.Bicskei TC62
7.Pápai Perutz FC59
8.Tatabányai SC57
9.FC Nagykanizsa53
10.Kaposvári Rákóczi FC53
11.MOL Fehérvár FC II52
12.ZTE FC II48
13.Balatonfüredi FC47
14.Érdi VSE46
15.Kelen SC42
16.Gyirmót FC Győr II40
17.Komárom VSE35
18.SC Sopron28
19.Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő22
20.TARR Andráshida SC11

Elérhetőség

H-9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park 1.
Telefon: +36 96/576-377
E-mail:


CREDOBUS Mosonmagyaróvár - MTE1904 az Instragramon

Fő támogatónk

Credo autóbuszok - Kravtex-Kühne Csoport - Credo Bus and Coach

További támogatóink

I <3 Mosonmagyaróvár Óvár Építőipari Kft. FÉM-FLEX Épületgépészeti és Fémipari Kft. Opel Autentik Mosonmagyaróvár FRESHPOINT Kft. Alcufer Kft. Park Mosonmagyaróvár

Virágzó Közösség - 2019 - Mosonmagyaróvár Városüzemeltető és Fenntartó Kft Telenit Kft. - LED-es eredményjelzők, videótáblák, kivetítők, sebességmérők gyártása. STRABAG Magyarország Fazekas Kft. Flexeffect Kft. Barna Útépítő Kft. Atlas-Sport Kft. Augsberger ZuzmóART - A zöld elegancia

Sitemap & Facebook

2016-2020 © MTE 1904 - A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalt tervezte és készítette: Ozsvár Zsolt e.v.